20 JAAR SYNONIEM MET AVONTUUR VOOR HET HELE GEZIN

De vierde generatie van het icoon staat vanaf november bij ons in de showroom. De gloednieuwe familie-SUV combineert een robuust en modern design met comfort en flexibiliteit en is verkrijgbaar vanaf € 43.300.

E-POWER. EEN UNIEKE RIJERVARING.

Nissan e-POWER is een unieke elektrische technologie waarbij een zuinige benzinemotor een batterij oplaadt. Het resultaat is een responsieve en stille rijsensatie zonder dat u hoeft op te laden. Ook beschikbaar als e-4ORCE AWD voor nog meer kracht en stabiel stuurvermogen. Beide technologieën laten u toe om te genieten van de sensatie van elektrisch rijden. De unieke technologieën van de Nissan X-Trail gaan verder dan een traditionele hybride.

 

 

DESIGN ÉN AVONTUUR ZONDER COMPROMISSEN

Men zal u opmerken dankzij de strakke ledkoplampen en opvallende luchtroosters vooraan. De Nissan X-TRAIL ziet er even modern uit als de technologie die erachter zit. Wees avontuurlijk. Sta versteld.

 

DE VIJF- TOT ZEVENZITTER MET RUIMTE VOOR ALLES EN IEDEREEN

Laat tot 7 personen meerijden en zeg vaarwel aan drama’s over wie de beste plaats krijgt. Blijf verbonden met USB-poorten voor- en achterin en deel uw laadruimte in volgens uw avonturen met innovatieve bagageplanken die tot 16 opbergconfiguraties kunnen bieden.

 

EEN HIGHTECH HELPENDE HAND

Stel u voor dat u bij elke rit een intelligente copiloot meehebt. Die u verwittigt, u helpt parkeren, u op uw rijstrook houdt, en meer. Bekijk hier al onze Nissan-technologieën.

Volg de routebeschrijving op de 12.3” volledig digitale cockpit.

ProPILOT (4) is nu verbonden met het navigatiesysteem waardoor u uw rijstijl kunt
aanpassen aan diverse scenario’s.

Parkeer gemakkelijker met een 360 graden zicht van de ruimte rondom uw auto, split-screen close-ups van de voorzijde, achterzijde en trottoir en waarschuwingen voor bewegende objecten in de buurt .

NISSANCONNECT SERVICES

Apple CarPlay en Android Auto

CONFIGUREER UW X-TRAIL NU

Ontdek alle manieren waarop u de Nissan X-TRAIL kunt personaliseren

Interesse in een Nissan XTRAIL?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95 (incl.…
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.

Sluit venster

U heeft gekozen voor
Please wait...