HOE VERSCHILLEN E-POWER EN HYBRID MOTORISATIES?

e-POWER

Hybrid

GENIET VAN EEN UNIEKE ELEKTRISCHE RIJERVARING

VLOT IN HET VERKEER

Nissan e-POWER voelt zich thuis in de stad! Dankzij de directe acceleratie kan je elke plek in het verkeer perfect opeisen in trager stadsverkeer en met de stille elektrische motor ben je altijd zen en volledig in controle zelfs in de meest uitdagende verkeersscenario's.

 

HET ECHTE PLEZIER VAN AUTO RIJDEN

Doordat de wielen door een elektrische motor worden aangedreven, bereikt u hetzelfde direct koppel en de vlotte acceleratie waar eigenaars van elektrische voertuigen zo van houden. E-Pedal is perfect wanneer u zin hebt in een leuke, ontspannen rit.

Rustig en ontspannend

De elektrische motor rijdt stil en produceert, in combinatie met de benzinemotor, bijna geen uitstoot, waardoor met e-POWER rijden een serene en aangename ervaring wordt.

HOE WERKT HET NU EIGENLIJK?

Nissan e-POWER uitgelegd door Adam Robertson, lead engineer

2de generatie e-POWER technologie

EEN HIGHTECH HELPENDE HAND

Nissan Intelligent Mobility geeft extra vertrouwen en maakt u meer verbonden, elke rit opnieuw. U zult oplettender autorijden en de auto helpt u wanneer dat nodig is om je vlot te bewegen tussen de andere crossovers & suvs zoals de Hyundai Tucson, Kia Sportage of Peugeot 3008.

Alexa en google assistant

Met connectiviteit ligt de hele wereld binnen handbereik - of binnen stembereik. Geavanceerde smartphone connectiviteit en draadloos opladen maken alles makkelijker.

Efficiëntie met enthousiasme

Een mild-hybrid-systeem combineert verbeterde brandstofefficiëntie met meer rijplezier in uw SUV. 

Interesse in een Nissan Qashqai e-power?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke kortingen gedurende tien dagen, inclusief zaterdag 23 en zondag 24 september.
#
Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, dan kan het soms lang duren voordat je de perfecte wagen gevonden hebt. Maar wat als ik je vertel dat er op dit moment een aantal auto's in stock zijn, direct beschikbaar en in goede conditie?
#
SALON23 Tijdens het autosalon kan u in PALEIS 7 onze nieuwe e-POWER modellen ontdekken aan de prijs van benzine. Ondek de Qashqai e-Power en X-Trail e-Power bij Nissan Leuven
#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95 (incl.…
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.

Sluit venster

U heeft gekozen voor
Please wait...